Twitter Block vs Mute: Cunoașteți diferența

& lsquo; Am mutat acea persoană & rsquo ;. & Lsquo; Ugh! Tweeturile lui sunt stupide, nu-l pot bloca. Va trebui să-l mut. & Rsquo; Sunt tweet-urile de genul acestei părți cronologia dvs. Twitter? Dacă da, s-ar putea să vă întrebați ce este muta & rsquo; s și cum este diferit de bloc.




Dragul meu prieten, ia o ceașcă de cafea. Vom explora în profunzime diferențele dintre Twitter mut și bloc.

Puneti-va centurile!







Ce înseamnă Block?

Similar cu celelalte rețele de socializare și aplicații de chat, blocarea pe Twitter oprește, de asemenea, orice comunicare de la persoana blocată. Cand tu bloca pe cineva pe Twitter, nu au reușit să vă poată urmări, să vă vadă tweet-urile, să vă trimită un tweet, să vă retuiteze tweet-urile sau să vă DM.

Dacă încearcă să-ți vadă profilul folosind numele de utilizator, Twitter va afișa un mesaj care spune, & ldquo; Sunteți blocat să urmați acest cont. ' Practic, cealaltă persoană va ști imediat că le-ai blocat.

Din fericire, Twitter are o alternativă prietenoasă la blocare. Da, vorbim despre caracteristica mută.





Ce este Mute pe Twitter?

Mutul este considerat unul dintre cele mai cool caracteristici ale Twitter. Este o formă mai puțin severă de bloc. Când muti pe cineva, ei vor putea să-ți vadă tweet-urile, să te urmeze (în caz că acestea nu &squo; t), să-ți tweet, să-ți retuiteze tweet-urile și chiar să te DM. Cu toate acestea, tweet-urile și retweet-urile lor devin invizibile pentru tine.

Adică, dacă îi urmezi, tweet-urile și retweet-urile lor dispar din cronologia ta. Deși pot interacționa în continuare cu tweet-urile dvs., nu veți fi notificat despre nicio acțiune, în funcție de dacă le urmați sau nu (mai multe despre asta mai jos). Este exact așa cum există în profilul dvs., dar existența lor nu vă este deloc sesizată.

Și cea mai bună parte ... ei nu vor ști niciodată că le-ai mutat. Profilul tău le va părea normal. Singurul lucru care poate crea unele suspiciuni este faptul că nu le răspunzi niciodată. Mute blochează practic apariția tweet-urilor pe cronologia dvs. fără a urmări sau notifica cealaltă persoană.

Și cea mai bună parte ... ei nu vor ști niciodată că le-ai mutat





Motivele de utilizare a blocului

Este posibil să vă întrebați de ce cineva ar alege să mute în loc să folosească pur și simplu funcția de blocare. Sunt multe motive pentru aceasta:

  1. Prietenul tău urmează un tweetstorm despre un subiect pe care îl detesti.
  2. Prietenul tău transmite în direct un eveniment care îți detesta întreaga cronologie.
  3. Nu îți place o anumită persoană, dar descoperirea sau blocarea lor ar fi considerate nepoliticoase.

Si asa mai departe...

Acum că știți ce este mut și bloc, aici sunt diferențele semnificative dintre cele două.





Diferența dintre mut și bloc

Cronologie - Tweeturi și retweet-uri

Când blocați pe cineva, întreaga cronologie se oprește pentru ei. Ei nu au reușit să vă poată vedea un singur tweet (atunci când sunt conectați). Și nici tu.

Dacă aveți un profil privat, acest lucru restricționează complet profilul dvs. la acestea. Dacă, totuși, aveți un profil public, ei vor putea vedea în continuare cronologia dvs. pur și simplu deconectându-vă din propriul profil. Dar, da, nu din propriul profil.

Atunci când vine vorba de a dezactiva, tweet-urile dvs. vor apărea în mod normal pe profilul lor, dar nu veți câștiga tweet-urile sau retweet-urile pe cronologia dvs. (în cazul în care le urmați). Cronologia dvs. va fi fără tweet-uri.

Pe scurt, dacă blocați pe cineva, ei nu vă pot vedea tweet-urile, dar dacă amuzați un utilizator, vă pot vedea în continuare tweet-urile.

Interacțiune - Mențiune, Citat, Favorit

Deoarece blocarea implică restricționarea completă a profilurilor, nici tu, nici utilizatorul blocat nu veți putea interacționa unul cu celălalt.

Pe de altă parte, utilizatorii dezactivați vor putea interacționa cu dvs. Vă pot DMM, favorit, retweet, menționa și chiar vă pot cita tweet-urile. Dar dacă veți fi înștiințat despre asta depinde de condiția ca, dacă le urmați sau nu (mai multe despre acest lucru mai jos).

Cu toate acestea, întrucât tweet-urile lor nu pot apărea direct în cronologia dvs., nu veți putea să vă favorizați sau să le citați pe tweet-urile lor. Dar, dacă mergeți la profilul lor sau le trimiteți un tweet cu ajutorul mânerului lor, puteți interacționa cu ei.

notificări

Două cazuri apar atunci când este vorba de notificări cu privire la conturile dezactivate. Dacă îi urmezi și te menționează sau te retweetează / ca pe tweet-ul tău, vei primi o notificare. În fila Notificări, vor apărea semnificații, răspunsuri și mențiuni care includ gestionarea contului tău de către compania dezactivată.

Dar dacă nu urmați contul dezactivat, nu veți fi deranjat de notificările lor. Chiar dacă vă menționează sau vă răspund, acesta nu va apărea în fila Notificări.

Când vine vorba de blocare, ei bine, din moment ce nu vă pot vedea profilul deloc, nu se pune problema notificărilor. Dacă te gândești la asta, mutarea cuiva este asemănătoare cu a le oferi tratamentul tăcut. Nu este bine pentru relația ta! :)

Urmăriți și dezlegați

Când blocați o persoană care vă urmărește, Twitter îl va elimina automat pe utilizator de la urmașii tăi. Și dacă blochezi o persoană care nu te urmărește, este evident că nu te poate urmări.

Cu toate acestea, lucrurile diferă pentru mut. Mutarea unui cont nu vă va determina să le dezvăluiți și nici nu vor fi eliminate de la urmașii dvs. În mod similar, conturile dezactivate vă pot urmări și puteți urmări conturi dezactivate. După ce urmează, condițiile de mai sus pentru cronologie, interacțiune și notificări se vor aplica totuși.

Acestea au fost diferențele majore între bloc și mut. Este posibil ca unii dintre voi să aibă încă mai multe întrebări cu privire la acestea. Am încercat să răspundem la câteva dintre ele aici.





Twitter te notifică atunci când te blochezi sau te silentezi?

Nu. Nu trimite o notificare corespunzătoare în niciun caz. Dar dacă un utilizator blocat vă vizitează profilul, acesta va fi întâmpinat de & lsquo; Ați fost blocat & rsquo; mesaj. Hopa!

Pe de altă parte, o persoană nu va ști niciodată că le-ai mutat. Chiar dacă îți vizitează profilul, nu le va fi afișat niciun mesaj.





Cum să știți dacă ați fost blocat sau sunat

Ei bine, singura modalitate de a spune dacă ați fost blocat este să vizitați profilul celuilalt utilizator & rsquo; s. Dacă sunteți întâmpinat de & lsquo; Ați fost blocat & rsquo; mesaj, aveți răspunsul dvs. chiar acolo.

Cu toate acestea, dacă nu te confrunți direct cu persoana, nu există nicio modalitate de a ști dacă cineva te-a mutat sau nu.





Puteți bloca o persoană mută și vice versa

Da, puteți bloca o persoană dezactivată. Dar nu poți să mute o persoană dacă le-ai blocat. Trebuie să le deblocați pentru a le amuza.

Pfiu! Sperăm că ai înțeles diferența dintre cei doi. În cazul în care vă întrebați cum să amutați și să blocați utilizatorii, iată răspunsurile dvs.





Cum să muți un profil

Pasul 1: Deschideți profilul de Twitter pe care doriți să-l mute și accesați pagina profilului lor. Atingeți pictograma cu trei puncte.

Pasul 2: Selectați Mute din meniu. Veți primi un pop-up. Atingeți Da, sunt sigur.





Cum să anulați un profil

Pentru a dezactiva un profil, vizitați pagina profilului lor și atingeți Dezactivați opțiunea „Dezactivați Tweeturile din acest cont”. Alegeți Dezactivați din meniul pop-up de pe ecranul următor.





Cum să blocați un profil

Pasul 1: Accesați pagina de profil a contului pe care doriți să îl blocați. Atingeți pictograma cu trei puncte.

Pasul 2: Selectați Blocare din meniu. Veți primi un pop-up. Atingeți Block pentru a confirma.





Cum deblochează un profil

Pasul 1: Deschide Twitter și accesează Setări. Loviti confidențialitate și siguranță.

Pasul 2: În Securitate, atingeți Conturi blocate. Pe ecranul următor, atingeți opțiunea Blocat de lângă profilul pe care doriți să îl deblocați. Asta este „rsquo; s”.

Notă: Va trebui să urmați din nou profilul după ce le deblocați.



Mute sau Blocare

Deoarece există diferențe semnificative între mut și bloc, faceți alegerea cu atenție. Și, dacă aveți mai multe întrebări privind mutarea sau blocarea, știți cui să vă adresați. Caseta de comentarii este chiar mai jos.