Cum să te întorci „Uită această rețea” Setarea iOS dacă dispare

Aparent, iOS a avut o eroare foarte ciudată de câțiva ani în urmă, pe care Apple nu a mai adresat-o niciodată. Nu este răspândit și nu este nimic care să provoace pagube majore iPhone-ului sau iPad-ului dvs., este doar o mică problemă. Din anumite motive, la întâmplare completă, când încercați să vă deconectați de la rețelele Wi-Fi Uita aceasta retea butonul dispare. Când este cazul, singura modalitate de a vă deconecta ar fi doar să opriți Wi-Fi-ul cu totul.







Iată cum puteți readuce setările Wi-Fi ale iPhone-ului la modul în care au fost |Shutterstock

Uneori, funcția este utilă pentru a avea dacă încercați să restabiliți o conexiune de rețea sau nu doriți să vă reconectați la rețea în viitor. Dacă ați observatUita aceasta retea opțiunea din setările Wi-Fi a dispărut brusc fără avertisment, nu ești singur. Iată un truc care a funcționat din nou pentru a-l recupera.





Trucul pentru a reveni „Uită rețeaua mea”

În ciuda faptului că Apple nu a rezolvat încă acest bug ciudat, unii utilizatori de iPhone și iPad obțin sporadic, există, din fericire, un lucru foarte ușor fix. În primul rând, veți intraSetări apoi atingețiWi-Fi.




Dacă sunteți deja conectat la Wi-Fi sau doar îl aveți pornit, opriți-l pentru a dezactiva Wi-Fi în întregime. Așteptați aproximativ cinci secunde pentru a vă asigura că este complet dezactivat, apoi porniți din nou Wi-Fi.




Derulați în jos până la partea de jos a listei de rețele Wi-Fi disponibile. În loc să alegeți rețeaua dispozitivul dvs. iOS nu pare să vrea să se scuture, vei atingeAlte... in schimb.




Aici, trebuie să introduceți manual rețeaua și parola, precum și să alegeți tipul de securitate. Introduceți mai întâi numele rețelei, care este exact același cu numele pe care l-ați folosit pentru a vă conecta automat.







Notă:Tastați numele rețelei exact cum este. Nu uitați spațiile și nici o formă de punctuație.

Dacă ați fost conectat la o rețea fără parolă, ar trebui să fiți deja terminat. Doar atingețiA te alatura în dreapta sus pentru a vă reconecta la rețea. Dacă aveți o parolă, selectați mai întâi tipul de securitate.

Cel mai Rețelele moderne protejate Wi-Fi folosesc WPA2 pentru securitate, așa că încercați primul. Dacă nu, puteți verifica partea din spate a routerului pentru a găsi tipul de securitate listat de obicei alături de parola. Sau dacă nu aveți acces la router, continuați să continuați cu încercarea și eroarea până când vă conectați cu succes.

După ce selectați tipul de securitate, introduceți parola și atingețiA te alatura.




Ar trebui să vă reconectați la rețeaua Wi-Fi familiară. Acum, dacă loveștiInfo pictograma de lângă ea pentru mai multe informații, trebuie să observați că opțiunea deUita aceasta retea a fost restaurat. Este un bug ciudat în iOS, da, dar este rezolvat destul de rapid și ușor după acești pași.

Dacă doriți să deveniți expert Wi-Fi, consultați sfaturile noastre Wi-Fi despre iOS.

VEZI SI:Cum să accesați dosarele Windows partajate pe iPhone (iOS) prin Wi-Fi