Cum să editați sau să ștergeți contactele în iOS 7 (plus mai multe sfaturi)







Contactele sunt importante. Nu numai pentru viața personală, ci și pentru viața profesională. Pierderea contactelor poate duce la probleme și oportunități ratate. De aceea este întotdeauna sigur sincronizați contactele cu mai multe conturi sau pentru a păstra un fișier de rezervă undeva în siguranță.

Ceea ce iOS nu ușurează este gestionarea și ștergerea contactelor. Setările nu sunt de obicei în fața ta. Trebuie să mergi în căutarea lor. Pentru a vă salva ceva timp, aici sunt cele mai bune practici pe care ar trebui să le urmați.







Fixarea conturilor duplicate

Când mi-am configurat iPhone-ul pentru prima dată, Am văzut toate contactele mele de două ori. Niciuna dintre ele nu a fost stocată local. Am mers la vânătoare și mi-am dat seama că amândoi icloud și contactele Gmail au fost activate. Și pentru că adresa mea iCloud a fost adresa mea Gmail, transporta aceleași contacte.







Dacă vi se întâmplă și asta, trebuie să mergeți Setări ->Mail, Contacte, Calendar iar de la Google sau iCloud debifează opțiunea de contacte.





Editați sau ștergeți contacte individuale

În ceea ce privește toate actualizările excelente pe care le-a obținut iOS 7, nu a făcut simplă editarea contactelor. Du-te la Contacte aplicație, alegeți contactul pe care doriți să îl editați, atingând pe el.

Se va deschide o nouă pagină cu toate detaliile despre contact. Din partea de sus dreapta la dreapta Editați | × buton. Atingeți-l și toate câmpurile vor deveni editabile. Puteți adăuga orice informație doriți aici.




Ștergerea sau modificarea unui număr specific

Atingeți orice număr de telefon enumerat pentru a le edita din timp.

Dacă doriți să ștergeți un număr cu totul, atingeți semnul minus roșu înainte de număr.







Dacă doriți să adăugați un număr, folosiți culoarea verde + buton și adăugați un număr nou. Puteți chiar eticheta un număr ca la locul de muncă sau acasă. Atingeți eticheta pentru a vedea toate opțiunile. Dacă doriți, puteți adăuga chiar și propria etichetă personalizată.

Ștergerea contactului

Opțiunea de ștergere a unui contact este bine ascunsă. După ce atingeți butonul Editați | × butonul, va trebui să glisați în partea de jos a paginii (de obicei 2-3 swipes) pentru a găsi Ștergeți contactul buton evidențiat cu roșu.




Ștergeți mai multe contacte stocate în iCloud

Deschideți browserul web la alegere și accesați www.icloud.com.




Utilizați contul Apple / iCloud pe care îl utilizați pe iPhone. Desigur, acest lucru va funcționa numai dacă aveți contactele dvs. stocate pe iCloud.

Conectați-vă și selectați pictogramele Contacte.




Acum veți vedea o listă cu toate contactele din stânga și o vedere detaliată a contactului selectat la dreapta.




Dacă doriți să editați un contact individual, selectați-l și faceți clic pe butonul Editați | × buton.

Pentru a șterge mai multe contacte, faceți clic pe un contact și apoi Ctrl + clic (sau Cmd + clic dacă sunteți pe Mac) pentru a selecta alte contacte.




Acum, din colțul din dreapta jos, atingeți pictograma roată și selectați Șterge. Toate contactele selectate vor fi șterse acum.