Cum se șterge vizualizarea sau istoricul de evaluare pe Netflix

Deci vrei să scapi de istoricul vizionării pe Netflix, nu? Nu sunteți prea mândru de unele dintre titlurile pe care ați ales să le transmiteți sau pur și simplu nu doriți ca alți membri din contul dvs. să cunoască afacerea dvs.? Am fost cu toții acolo.







Începeți cu noutate ceea ce ați văzut și ce ați evaluat pe Netflix |Shutterstock

Este foarte ușor înșelător să scapi de istoricul Netflix sau de anumite titluri din istoria ta. De asemenea, vă puteți reseta evaluările la anumite emisiuni dacă doriți să începeți cu recomandări sau să setați accidental o notă pentru un spectacol pe care nu l-ați vizionat. Trebuie doar să faci puțin săpături pentru a găsi aceste caracteristici, dar, din fericire, Guiding Tech a făcut asta pentru tine.





Cum să ștergeți istoricul vizualizării Netflix

Pentru a șterge istoricul de vizualizare Netflix, trebuie să accesați contul dvs. în (nou reproiectat) Site-ul Netflix. Faceți acest lucru trecând peste numele dvs. în partea dreaptă sus, apoi faceți clicContul tău în meniu.



Notă:Înainte de a continua, asigurați-vă că v-ați autentificat la propriul profil de utilizator. Dacă utilizați profilul altcuiva pe contul dvs., în schimb, va afișa activitatea de vizualizare a acestora.




Setările contului Netflix sunt practic doar o grămadă uriașă de verigi, deci defilați până găsițiActivitate de vizualizare subProfilul meu secțiune.




După ce ați ajuns aici, observațiX lângă fiecare titlu pe care l-ați transmis recent pe Netflix. Apasă peX lângă titlul pe care doriți să îl ștergeți și fără avertisment, Netflix îl va șterge.





Dacă eliminați o emisiune TV și faceți clic peX lângă un anumit episod pe care îl vizionați, după acel episod, Netflix vă va întreba dacă doriți să ștergeți întreaga serie. Pentru a face acest lucru, faceți clic peȘtergeți seria? pentru a șterge fiecare episod pe care l-ați urmărit din activitatea dvs. de vizualizare.

Din păcate, Netflix nu permite eliminarea automată a întregii activități de vizualizare dintr-o dată, astfel încât va trebui să parcurgeți și să ștergeți anumite emisiuni și filme. Dacă într-adevăr nevoie de o ardezie curată, puteți crea întotdeauna un cont nou.





Cum se șterge evaluările Netflix

Dacă doriți să resetați o evaluare pentru unul dintre spectacolele dvs., puteți accesa această opțiune la felActivitate de vizualizare pagină. Luați notă de comutare în dreapta sus și dați clicevaluare in loc deUrmărind. Aceasta va prezenta o listă de emisiuni TV și filme pe care le-ați evaluat împreună cu ratingul.




Puteți modifica evaluarea pentru fiecare, făcând clic pe stele sau faceți clic pe butonulX lângă un titlu pentru a șterge ratingul și a începe. Acest lucru este util mai ales dacă credeți că un film sau o emisiune TV ați evaluat că un anumit mod influențează în mod fals ceea ce recomandă Netflix.

Deoarece clasificările se aplică la emisiuni TV întregi, mai degrabă decât la episoade individuale, ștergerea unei note va afecta automat întreaga serie.





Observatori Binge Notă corespunzătoare

În cele din urmă, ștergerea istoricului vizualizării sau a evaluărilor poate ajuta Netflix să afle puțin mai multe despre tine înainte. Da, bineînțeles, vizionarea și evaluarea sunt mai inteligente, dar uneori interesele se schimbă, așa că este bine să faci o actualizare și să ai contul Netflix să reflecte asta. În plus, ștergerea istoricului vizualizării păstrează ochii rătăcitori privind în altă parte.