Cum să comenteze și să ștergi comentariile dintr-un flux de fotografii partajat în iOS 6

Așa cum v-am arătat înainte, partajarea fotografiilor utilizând funcția de partajare a fluxului de fotografii iOS 6 simplifică alegerea cu exactitate a fotografiilor pe care le împărtășiți și cu persoanele cu care le împărtășiți.




Cu toate acestea, nu toată lumea care folosește această caracteristică știe că, în afară de partajarea fotografiilor cu Fluxuri foto partajate, puteți să le comentați și, în cazul în care aveți nevoie, puteți șterge și toate comentariile din fluxul de fotografii partajat.

Iată cum se face:



Pasul 1: Pe iPhone sau pe alt dispozitiv iOS, atingeți Fotografii, apoi Flux foto în partea de jos a ecranului. Apoi, apăsați pe Fluxul de fotografii partajat, unde este fotografia pe care doriți să o comentați.



Pasul 2: După ce vă aflați în fotografia aleasă, atingeți tasta comentează bule situat în colțul din dreapta jos al ecranului și adăugați orice comentariu doriți.

Pasul 3: La șterge orice comentariu al fluxului de fotografii partajat, atinge aceeași bulă de comentarii din colțul din dreapta jos al ecranului. Aceasta va afișa toate comentariile la acea fotografie. Atingeți și mențineți apăsat pe oricare dintre ele și veți putea să le faceți Copie acesta sau Șterge aceasta.

Notă: Puteți șterge doar comentariile pe care le-ați făcut și orice comentariu pe care oricine le face pe un flux de fotografii partajat pe care l-ați creat.

Terminat! Distrează-te și împărtășește și comentează orice fotografie a fluxului de fotografii partajat pe care îl dorești.